Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Over het 3DynaFlex team

Ondanks behandeling en training blijven klachten soms toch aanwezig omdat er bij bepaalde beroepen houdingen aangenomen moeten worden die simpelweg niet te voorkomen zijn. Vanuit deze reden zijn wij ons steeds meer gaan interesseren in innovaties die het werken makkelijker maken en helpen klachten voorkomen. Om hier zelf ook een bijdrage in te kunnen leveren zijn wij samen 3Dynaflex gestart.

Wij willen ervoor zorgen dat het product perfect aansluit bij de klant en op die wijze maximaal draagcomfort biedt en maximale ondersteuning. Met een op maat geleverd product, 3D geprint uit de nieuwste materialen, willen wij een hoogwaardig product en echt een stuk vakwerk leveren voor een betaalbare prijs. Ik ben ervan overtuigd dat deze combinatie maximaal resultaat biedt en voor vrijwel iedereen bereikbaar is.

Jelte Noordman

Mijn naam is Jelte Noordman, ik ben werkzaam als fysiotherapeut / manueeltherapeut / dry needling therapeut en praktijk eigenaar van Fysiokracht. Naast vader van twee, fanatiek sporter en levensgenieter ben ik iemand die bevlogen is in zijn werk als fysiotherapeut.

Een natuurlijke interesse in andere mensen en hun omgeving heb ik altijd gehad en dat is nog steeds de basis wat het werken als fysiotherapeut zo leuk maakt. Ik zie mijn werk als een ambacht. Ik heb de tools voor het behandelen van pijnklachten maar het moet een samenwerking met de klant zijn om tot een succesvol resultaat te komen. Samen met de klant puzzelen en zoeken naar een passende oplossing bij zijn of haar pijnklachten. Het geheim van die puzzel zit vaak in een werkhouding.

 
 

Erwin Kanters

Mijn naam is Erwin Kanters, ik heb mijn eigen 3D scan bedrijf. Ik hou van innovatie en verbetering en daarom investeer ik veel om uitsluitend met de nieuwste, hoogwaardige en professionele scanners te werken.

Op deze manier maak ik zeer nauwkeurige 3D scans van allerlei voorwerpen en ook mensen.

Ik hecht grote waarde om producten en diensten te leveren met een toegevoegde waarde voor de samenleving. Deze scans kunnen gebruikt worden voor het nauwkeurig in kaart brengen van lichaamsvormen om zo bijvoorbeeld perfect passende protheses aan te kunnen leveren. Ik geloof in producten die het leven van mensen kwalitatief kunnen verbeteren. In die hoedanigheid ben ik dan ook betrokken bij 3DynaFlex.

Wilt u een persoonlijk gesprek?

Neem contact op!

Copyright © 2019 3DynaFlex
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren