Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

3DynaFlex: Voor wie & waarom

Ons product is ontwikkeld voor tandartsen en mondhygiënisten. 80% van de tandartsen en 90% van de mondhygiënisten heeft namelijk te maken met fysieke klachten als gevolg van hun werkhouding.

Er wordt van deze beroepsgroep veel statische belasting gevraagd en er is daarnaast ook behoefte aan dynamiek om het werk goed uit te kunnen voeren. Een combinatie die haast onmogelijk lijkt maar die niet onmogelijk is.

Deze uitdaging gaat 3Dynaflex graag aan!

Met onze know how op het gebied van 3D scannen, 3D printen en kennis op het gebied van pijnklachten willen wij het statische werken makkelijker maken door dynamisch te ondersteunen. Op deze manier willen wij de kans op chroniciteit en dus uitval en hogere kosten verminderen.

 

Wilt u een persoonlijk gesprek?

Neem contact op!

Copyright © 2019 3DynaFlex
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren