Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

3DynaFlex: Werkwijze

Analyse

3Dynaflex doet meer dan alleen een product bieden dat ondersteunt. Wij geloven ook in de natuurlijke herstel mechanismen waar wij als mens over beschikken en vinden dat we die zoveel mogelijk moeten aanspreken. Dit doen wij door eerste een uitgebreide analyse te maken van de werkhouding (Werkplekonderzoek), spierspanning (EMG) en het in kaart brengen van belasting vs belastbaarheid (Fysiotherapeutisch onderzoek.)

Aanmeten en behandeling

Na deze eerste analyse wordt het product aangemeten en wordt er een plan gemaakt waarin een advies gegeven wordt voor houding, training en eventueel behandeling. U kunt die behandeling bij ons doen of uw eigen zorgverleners inschakelen.

Daarnaast worden er 3 afspraken verdeeld over 12 maanden gemaakt om het effect van de interventie te evalueren en in kaart te brengen en waar nodig bij te stellen.

Na 6 en na 12 maanden volgt een 3D scan om de veranderingen in houding te analyseren.

 

Wilt u een persoonlijk gesprek?

Neem contact op!

Copyright © 2019 3DynaFlex
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren